Perus
 

KESÄN 2018 LEIRIVIIKOT MEILAHDESSA JA TENNISKURSSIT TAPIOLASSA

HLK järjestää suosittuja kesäleiriviikkoja jälleen kesä- ja elokuussa. Leirit järjestetään Meilahden liikuntapuistossa. Tennishallin rauhallinen ja monipuolisia aktiviteettejä tarjoava ympäristö takaa viihtyisän viikon tenniksen parissa. 

Leiriviikot on tarkoitettu 4-10 vuotiaille, ja ohjelmaa on kuudeksi tunniksi päivässä (9-15). Puolet ajasta käytetään tenniksen harjoittelemiseen ja toinen puolikas kuluu muun liikunnan parissa (pallopelejä ja leikkejä). Puolessa välissä päivää vietetään lounastaukoa. Lounaaksi tarjotaan lasten suuhun sopivaa ruokaa esim. makaronilaatikkoa. Ohjelma on suunniteltu joustavaksi ja sopii hyvin myös perheen pienimmille.

Vuoden 2018 kesäleiri järjestetään seuraavasti; Meilahden liikuntapuistossa tarjoamme leirin 4-6 vuotiaille sekä toisen leirin 6-10 vuotiaille. Lisäksi tarjoamme Meilahdessa 15-17 välillä viikon mittaisia tenniskursseja tietyille ikäryhmille. Kurssien sisältöä rakennetaan tällä hetkellä.

Vuoden 2018 uutuus tarjonnassamme on Tapiolan tennispuistossa järjestettävät viikon mittaiset tenniskurssit tietyille ikäryhmille. Kurssien sisältöä rakennetaan tällä hetkellä.

Ilmoittautumiset:

Meilahden kesäleiri 4-6 vuotiaat (6-vuotias ilmoittautuu tähän mikäli epävarma kumpaan ilmoittautua)

Meilahden kesäleiri 6-10 vuotiaat

Kesäkurssit Meilahdessa (Kurssin sisältöä kehitetään, ilmoittautuminen avataan mahd. pian!)

Tapiolan kesäkurssit 11-16 vuotiaat

 

Tervetuloa mukaan!

 

Kesäleiripalaute

 

Pikavalinnat
Kysy
Ilmoittaudu
Aikuiset
Juniorit
Minitennis
Leirit
Kerho
Tapahtumat
Kilpailut