Perus
 

Valmennus

 

Minitennis

Perheen pienimmille (5-8-v.) tarkoitetussa minitenniksessä harjoitellaan minitenniskentillä pehmeillä palloilla. Minitennis soveltuu kaikille yli 5-vuotiaille tennistä aloitteleville tai vähän pelanneille.

Juniorivalmennus

Junioreiden (9-18-v.) harrasteryhmissä harjoitellaan 1-3 kertaa viikossa. Sopivia harjoitusryhmiä on niin aloittelijoille kuin pidempäänkin harrastaneille.

Kilpavalmennus

HLK:n kilpavalmennus kaudelle 2017-2018 on tarkoitettu 8-18 -vuotiaille kilpailemiseen suuntautuneille junioripelaajille. (avataan myöhemmin)

Aikuisvalmennus

HLK tarjoaa aikuisille tasokasta valmennusta läpi vuoden. Aikuisryhmissä pelaajat jaetaan niin ikään tasoryhmiin, jotka harjoittelevat kerran viikossa 1-1,5 tuntia kerrallaan. Sopivan tasoisia ryhmiä löytyy niin aloittelijoille, harrastajille kuin kilpailevillekin pelaajille.

HLK:n valmennuksen säännöt

Täältä pääset tutustumaan HLK:n valmennuksen sääntöihin.

HLK:n valmennuksen hinnat

Täältä löytyvät HLK:n valmennusmaksut sekä kausimaksut että kurssihinnat

Lasten liikunnallinen kesäleiri

HLK järjestää suosittuja kesäleiriviikkoja jälleen kesä- ja elokuussa. Leirit järjestetään Meilahden liikuntapuistossa, jonka rauhallinen ja monipuolisia aktiviteettejä tarjoava ympäristö takaa viihtyisän viikon tenniksen tai salibandyn parissa.

Aikusten alkeis- ja jatkokurssit

Seura tarjoaa aikuisille myös kurssiluontoista valmennusta. Kurssikalenterista on alkeiskurssien lisäksi myös jatkokursseja.

 

 

 

 

 

Pikavalinnat
Kysy
Ilmoittaudu
Aikuiset
Juniorit
Minitennis
Leirit
Kerho
Tapahtumat
Kilpailut