Tiedote HLK:n tilanteesta poikkeusoloissa

Hyvä HLK:lainen,

Koronavirus on ajanut koko Suomen ja samalla myös HLK:n hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen. Suomen valtioneuvoston ja Suomen Tennisliitto ry:n linjausten mukaan seura on keskeyttänyt valmennustoimintansa 17.3. alkaen ja keskeytys tulee jatkumaan ainakin 13.4. asti.

Harjoitusmaksut

Lähes kaikkien valmennustoiminnassamme mukana olevien pelaajien (aikuisvalmennus, juniorivalmennus ja HLK U10) harjoitusmaksut on laskutettu 31.3. asti. Laskutus tullaan keskeyttämään 1.4. alkaen, joten näiltä edellä mainituilta valmennusryhmiltä ei tulla perimään harjoitusmaksuja keskeytyksen ajalta 1.4. lähtien. Seura tulee järjestämään jo laskutetuille, mutta keskeytyksen vuoksi peruutetuille harjoituksille korvaavia vaihtoehtoja. Näistä korvaavista vaihtoehdoista ja mahdollisesta kauden jatkumisesta tiedotamme heti, kun käynnissä oleva tilanne antaa siihen mahdollisuuden. Kilpavalmennuksen laskutuksesta tiedotamme kilpavalmentajien kautta suoraan asianomaisille.

Tilanne ei siis vaadi harjoitustoiminnassa mukana olevilta minkäänlaisia toimia tällä hetkellä. Irtisanoutumiset valmennuksesta eivät ole tarpeellisia, mutta jos laskutus tai tilanne muuten herättää kysymyksiä, niin olethan yhteydessä toimistoon toimisto@hlk.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian, mutta toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tämän erikoisen tilanteen johdosta.


HLK-henki

Kannamme huolta ihmisten terveydestä ja pärjäämisestä koko Suomessa, mutta erityisesti tällä hetkellä kannamme huolta HLK:n työntekijöiden ja heidän työpaikkojensa puolesta. Lähitulevaisuuden näkymät ovat erittäin askarruttavia, mutta tulemme yhdessä voittamaan vaikeudet ja nousemaan seurana entistä vahvemmaksi ja yhtenäisemmäksi.

Seuran päätoimiset työntekijät tekevät parhaillaan töitä entistä laadukkaamman valmennuksen, yhtenäisemmän tiedotuksen ja suunnitelmallisemman seuratyön eteen.

Pitäkäämme itsemme ja myös toisemme aktiivisina näiden rajoitettujen mahdollisuuksien hetkellä. Tennis on hieno laji ja siitä voi nauttia monella tavalla. Näistä vähän erikoisemmista tavoista tulette saamaan maistiaisia lähiviikkoina HLK:n instagramissa. Olkaa luovia ja pitäkää itsenne ja läheisenne turvassa!

Facebook
www.facebook.com/HLKtennis
Instagram
www.instagram/hlk_tennis


Parhain terveisin,
Juuso Jokinen
Toiminnanjohtaja
Helsingin Lawn-Tennis Klubi ry
HLK Espoo ry