HLK Kesäpäivä 8.6.2024 klo 12-16

Tervehdys HLK:lainen!

Tervetuloa mukaan HLK:n Kesäpäivään! Kesäpäivänä vietämme kauden päättäjäisiä rennon yhdessäolon merkeissä nauttien mm. tenniksestä, auringosta (toivottavasti) ja pienestä tarjoilusta. HLK:n Kesäpäivänä myös palkitaan seuran pelaajia.

HLK:n Kesäpäivä järjestetään Meilahden liikuntakeskuksessa huomenna lauantaina 8.6. klo 12-16. Alta löydät Kesäpäivän ohjelmapaketin:

Klo 9:00-12:00 Juniorien Lohkokilpailujen Mastersin otteluja
Klo 12:00 Kesäpäivä käyntiin
Klo 12:15 Toiminnanjohtajan tervehdys
Klo 12:30-15:00 Tehtävä- ja pelirasteja tenniskentillä mm. tarkkuuslyöntikilpailu, syötön nopeuskisa, perhetennis-maailma perheen pienimmille, minitennistä, pingistä, erilaisia muita kilpailuja
Klo 12:00-16:00 Rentoa yhdessäoloa ja pientä naposteltavaa, lisäksi maksullisena naposteltavana hodareita suoraan hodarikärrystä
Klo 15:20 Palkitsemistilaisuus
Klo 16:00 Kesäpäivän yleinen osuus päättyy

Kesäpäivän yhteydessä pelataan myös HLK:n juniorien lohkokilpailusarjan Masters-turnaus, jossa mukana on noin 60 innokasta HLK:n junioria sekä yleisen osuuden jälkeen HLK:n aikuisvalmennuksessa mukana olevien Kesäpäivän nelinpeli-ilta klo 16 alkaen.

Aikuisten nelinpeli-iltaan on vielä vapaita paikkoja jäljellä, ilmoittautumiset Tennisclubista: 8.6 Kesäpäivän neluritapahtuma (tennisclub.fi)

HLK:n Kesäpäivä on tarkoitettu kaikille HLK:n jäsenille lapsista aikuisiin, ja totta kai myös junioreiden sisarukset, vanhemmat ja huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Kesäpäivän suunnittelu- ja toteutusapuna toimii HLK:n vanhempaintoimikunta.

PS. Huhujen mukaan myös HLK:n oma Tennissaurus aikoo tulla näyttäytymään Kesäpäivänä.

Nähdään huomenna Meikussa!