iltapäiväkerho herokuva
hero_iltapaivakerho

HLK U10

Tennistä lapselle


U10 tennisvalmennus on alle 10-vuotiaille lapsille suunnattua toimintaa. HLK:n U10 valmennuksessa on monia eri vaihtoehtoja osallistua toimintaa. Perhetennistä perheen pienimille pelaajille, esikouluikää lähestyville on harjoituksia iltaisin tai viikonloppuisin ja kouluikäisille on näiden lisäksi harjoituksia myös iltapäivisin koulun jälkeen.

Lasten valmennus pidetään hauskana ja turvallisena jotta lapsella on turvallinen oppimisympäristö. Lapsen tennisharrastus kehittää motorisia ja fyysisiä taitoja sekä lisäksi sosiaalisia taitoja varsin tehokkaasti.
Toimintamme tavoite on luoda pohja lapsen elinikäiselle harrastukselle ja hänen nauttia liikunnallisesta ympäristöstä. Valmennuksen ohjenuorana meillä on että lapset oppisivat pelaamaan tennistä. Tennistä pystyy pelaamaan ja lajista nauttimaan monella eri tasolla.


Lapsi-Vanhempi (Perhetennis) (2020-2023)

HLK-Perhetennis on lapsen ja tämän huoltajan yhteiseksi viikoittaiseksi liikuntatuokioksi tarkoitettu hetki, jossa tavoitteena on tutustua tennikseen HLK:n valmentajan tukemana.
Perhetenniksen yksi tavoitteista on myös innostaa lapsi ja huoltaja liikkumaan tenniksenomaisesti yhdessä myös tunnin ulkopuolella. Huoltaja pääseekin kerryttämään perhetenniksessä leikkipankkiaan ja siten toteuttamaan opittuja leikkejä lapsen kanssa myös kentän ulkopuolella. Lue lisää perhetenniksestä


U10 Ilta/viikonloppu (s.2014-2020)

U10 Ilta- ja viikonloppuharjoituksissa harjoitellaan tennistä joko arkisin aikavälillä klo 17-19 tai viikonloppuisin. Harjoitusaika on tunti kerrallaan. Ryhmissä otetaan huomioon ikä ja taitotaso. Toista kertaa voi toivoa ilta/viikonloppu-ryhmistä lähtökohtaisesti vain 2017-2020 syntyneet, vanhemmat pelaajat pyritään ohjaamaan iltapäivän harjoitusryhmiin.

Tavoitteena harjoituksissa on opetella tennistä tukevia liikunnallisia perustaitoja, ryhmässä toimimista ja tenniksen perusteita. Ensimmäisen harjoituskerran saa tulla kokeilemaan ilman sitoutumista ja mukaan pääsee myös kesken kauden.

Ensimmäiselle tennistunnille tarvitaan mukaan sisäliikuntavaatteet, tennis- tai sisäpelitossut sekä juomapullo täynnä vettä. Tennismailan saa tarvittaessa lainaan harjoitusten ajaksi. Valmentaja neuvoo mailan hankinnassa, kun on ensin päätetty, että tennis on kivaa ja halutaan jatkaa ryhmässä.

Harjoitusajat

U10 Ilta- ja viikonloppuharjoituksia järjestetään Meilahdessa tiistaisin ja keskiviikkoisin aikavälillä klo 17-19 sekä viikonloppuisin. Tapiolan Tennispuistossa harjoituksia on maanantaisin ja torstaisin aikavälillä klo 17-19.


U10 ILTAPÄIVÄ (s.2014-2017)

U10 Iltapäiväharjoitukset sijoittuvat arkisin aikavälille klo 13-16 ja harjoituksia järjestetään Meilahdessa Maanantai-Perjantai ja Tapiolan Tennispuistossa Maanantai-Torstai. Ryhmiä tehtäessä otetaan huomioon pelaajan aikaisempi kokemus sekä pelaajan ikä. U10 Iltapäiväharjoituksista löytyy sopivia tasoja kaiken tasoisille pelaajille ja pelata voi 1-3 krt viikossa.


U10 Harjoitusmaksut & säännöt

Tutustu sääntöihimme ja hinnastoomme ennen hakua.


KUINKA PÄÄSEN MUKAAN

Toimintaan pääsee hakemaan mukaan Tennisclubissa.

Ohje ilmoittautumiseen löytyy täältä


Tutustu myös HLK:n U10 Pikkudinot (s.2017-2019) ja Dinojengi (s.2014-2016) ryhmiin ja ota meidän sosiaalinen media seurantaan.Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisenä voi aloittaa tenniksen?
Tenniksen voi aloittaa jo 2-3-vuotiaana yhdessä vanhampansa kanssa HLK:n perhetenniksessä. U10 Ilta- tai viikonloppuharjoituksiin voi osallistua 4-vuotiaana.

Tarvitsenko oman mailan tunneille ja minkälainen varustus harjoituksiin?
Ensimmäisille tunneille ei tarvitse omaa mailaa vaan tuon saa lainattua valmentajalta. Suosittelemme oman mailan ostamista kun on saanut valmentajalta ohjeet millainen maila kannattaa ostaa. Harrastus on paljon mukavampaa omalla mailla. Harjoituksiin käy normaali sisäliikuntavarustus.

Kuinka pääsen ilmoittautumaan mukaan toimintaan?
Ilmoittautuminen tehdään www.tennisclub.fi sivustolla. Mikäli sinulta löytyy jo tunnukset niin kirjautumalla sisään löydät vasemmasta palkista kausihaku kohdan mistä löydät ilmoittautumislomakkeet.
Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia niin rekisteröidy käyttäjäksi ja valitse seuraksi HLK niin pääset tekemään ilmoittautumisen yllä olevan ohjeen mukaan.
Tarkemmat ohjeet.

Haluaisin kokeilla kilpailuihin osallistumista, mutta en tiedä voinko osallistua vielä?
Huippu juttu että haluat kokeilla kilpailuihin osallistumista. Kilpailuihin pystyy osallistumaan heti kun pelaaminen/pallottelu harjoituksissa onnistuu kaverin kanssa. Seurakilpailut ovat loistava tapa saada uusia kavereita ja samalla päästä kokeilemaan pelaamista. Kysy rohkeasti valmentajaltasi lisätietoa.

Kausi on käynnissä, voinko ilmoittautua kesken kauden mukaan toimintaan?
Kyllä voit, katsomme vapaita paikkoja ryhmistä ja tarjoamme näitä sinulle.


Toimipaikat

Meilahden Liikuntakeskus valmistui syyskuussa 2008. Keskuksessa on kahdeksan tenniskenttää (3 sisähallissa ja 5 ylipainehallissa) lisäksi keskuksessa on kymmenen sulkapallokenttää ja Unisportin kuntosali. Keskuksessa toimii kahvio ja pro shop missä myydään Wilsonin uusimpia tuotteita. Pukuhuoneet löytyvät sisähallin puolelta ja pukuhuoneissa on sauna.
Kaikkien tenniskenttiemme pintamateriaali on Plexipave. Kesäisin ylipainehallit lasketaan alas ja tennistä pelataan hienoilla ulkokentillä.

Meilahden Liikuntakeskus

Tapiolan Tennispuisto tunnetaan mukavana ja viihtyisänä ”klubina”. Sisähallista löytyy seitsemän Greenset-sisäkenttää. Ulkopelikaudella tennistä voi pelata hyvin hoidetuilla massakentillä, joita on neljä kappaletta. Autoilijoille on oma ilmainen parkkipaikka, josta löytyy runsaasti parkkitilaa.

Tapiolan Tennispuisto

Tennissaurus logo2