iltapäiväkerho herokuva
HLK kesäleiribanner
hero_hlkminit_uusi
HLK N SUOSITUT KESÄLEIRIT OVAT TÄÄLLÄ TAAS!(10)

HLK DINOJENGI (s.2013-2015)


Dinojengi on HLK:n iltapäivätenniksessä pelaaville suunnattu peliporukka. Jengin tavoitteena on tenniksen pelaamisesta innostuneille tarjota enemmän mahdollisuuksia pelata ja harjoitella. Seuran sisäiset Lohkokilpailut ovat tärkeitä tapahtumia dinojengille. Lisäksi tavoite on ottaa ensiaskeleet kansallisissa kisoissa. Dinojengin toimintaa on sekä Meilahdessa että Tapiolassa.

Katso myös HLK:n muu U10 toiminta.

Valmennus

Valmennuksen tavoitteena on kehittää pelaajien pelitaitoja ja mahdollistaa suuremman pelimäärän pelaamista myös harjoituksissa. Harjoitukset perustuvat erilaisiin pelitilanteisiin, joita tenniksessä ilmenee ja sisältää myös pelaajan teknisiä valmiuksia parantavia harjoituksia sekä taktisten tilanteiden tunnistamista ja oppimista. Pelaajien päätavoite on pystyä pelitaitojen puolesta osallistumaan mini- ja miditennis tourille sekä muihin kansallisiin kilpailuihin.

Harjoitusajat

Viikottaiset harjoitukset sijoittuvat arkipäivisin aikavälille 1330-1700 koulun päättymisajat huomioiden.

Hakukriteerit

Valintoja tehdessä huomioimme erityisesti aktiivisuuden pelitapahtumissa. Valintaprosessissa painotamme myös juniorin omaa innokkuutta lajia kohtaan ja halua oppia uutta.
Paikkoja rajoitetusti.

Hinta

Dinojengissä harjoitukset ovat 3-4 kertaa viikossa:
• Kausimaksu 3300€ (3 harjoitusta 4,5h / viikko)
• Kausimaksu 4300€ (4 harjoitusta 6h / viikko).

Kausimaksuun sisältyy myös 2 viikkoa leiritoimintaa.
(Tarkistamme ryhmän sopivuuden puolessa välissä kautta)
• Tämän lisäksi veloitetaan jäsenmaksu sekä ylimääräiset leirit ja kisamatkat

Dinojengin Vastuuvalmentaja toimii Julius Pykälämäki

Hae mukaan

Tee hakemus TennisClubissa, hakuaika dinojengille on 7.4-30.4.2023. Päätös paikasta annetaan viimeistään juhannusviikolla. Tutustu myös sääntöihimme ennen hakemista.