HLK:N LIIKUNNALLINEN ILTAPÄIVÄKERHO

HLK:n 1-2- luokkalaisten perusopetuslain mukainen iltapäiväkerho järjestetään Meilahden liikuntapuistossa sijaitsevassa Meilahden liikuntakeskuksessa.

Iltapäivätoimintaa on lukuvuonna 2020- 2021 kaikkina lukujärjestyksen mukaisina arkikoulupäivinä klo 12–17 välillä. Haemme lapset Meilahden ala-asteelta ja Englantilaiselta koululta koulupäivän päätyttyä. Muilta kouluilta lapset kulkevat kerhoon itsenäisesti. Kerhon toimintaa ohjaavat Helsingin Lawn-Tennis Klubin kokeneet ohjaajat.

Kerhon ohjelma sisältää monipuolista ulko- ja sisäliikuntaa mm. tennistä, salibandyä, sulkapalloa, pesäpalloa, jumppaa ja luistelua. Iltapäivän aikana nautitaan välipala ja annetaan lapsille myös mahdollisuus läksyjen tekoon sekä rauhoittumiseen. Hyödynnämme toiminnassamme liikuntakeskuksen ja ympäröivän liikuntapuiston eri tiloja. Lapsella on myös mahdollisuus ottaa kerhon ohessa tennistunteja seuran puolelta. Varmistamme, että lapset lähtevät harjoituksiin ja treenien jälkeen palaavat takaisin kerhoon.

Kerhon kuukausihinta on Helsingin kaupungin opetusviraston lakisääteinen veloitus, 100€ hoidosta klo 16 asti ja 120€ hoidosta klo 17 asti. Iltapäiväkerhon toimintaa säätelee laki aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Iltapäiväkerhon yhteystiedot:

iltapäiväkerhon puhelin 050 3015089 (klo 11-17)

Vastaava ohjaaja:

Kaisa Tolvanen (kaisa.tolvanen@hlk.fi), 050 3666767

Lisätietoja Helsingin Lawn-Tennis Klubin iltapäiväkerhosta saat sähköpostitse Kaisa Tolvaselta (kaisa.tolvanen@hlk.fi).

Lukuvuoden 2021- 2022 hakuaika 22.3- 23.4.2021

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta