iltapäiväkerho herokuva
hero_hlkminit_uusi

HLK:N LIIKUNNALLINEN ILTAPÄIVÄKERHO

HLK:n 1-2- luokkalaisten perusopetuslain mukainen iltapäiväkerho järjestetään Meilahden liikuntapuistossa sijaitsevassa Meilahden liikuntakeskuksessa.

Iltapäivätoimintaa on lukuvuonna 2023- 2024 kaikkina lukujärjestyksen mukaisina arkikoulupäivinä klo 12–17 välillä. Haemme lapset Meilahden ala-asteelta ja Englantilaiselta koululta koulupäivän päätyttyä. Muilta kouluilta lapset kulkevat kerhoon itsenäisesti. Kerhon toimintaa ohjaavat Helsingin Lawn-Tennis Klubin kokeneet ohjaajat.

Kerhon ohjelma sisältää monipuolista ulko- ja sisäliikuntaa mm. tennistä, (ulko)salibandyä, sulkapalloa, pesäpalloa, jumppaa ja luistelua. Iltapäivän aikana nautitaan välipala ja annetaan lapsille myös mahdollisuus läksyjen tekoon sekä rauhoittumiseen. Hyödynnämme toiminnassamme liikuntakeskuksen ja ympäröivän liikuntapuiston eri tiloja. Lapsella on myös mahdollisuus ottaa kerhon ohessa tennistunteja seuran puolelta. Varmistamme, että lapset lähtevät harjoituksiin ja treenien jälkeen palaavat takaisin kerhoon.

Kerhon kuukausihinta on Helsingin kaupungin opetusviraston lakisääteinen veloitus, 100€ hoidosta klo 16 asti ja 120€ hoidosta klo 17 asti. Iltapäiväkerhon toimintaa säätelee laki aamu- ja iltapäivätoiminnasta.

Iltapäiväkerhon yhteystiedot:
Iltapäiväkerhon puhelin 050 3015089 (klo 11-17)

Iltapäiväkerhon vastuuohjaaja lukuvuonna 2023-2024:
Niko Luomaniemi (niko.luomaniemi@hlk.fi)

Lisätietoja Helsingin Lawn-Tennis Klubin iltapäiväkerhosta saat sähköpostitse Niko Luomaniemeltä (niko.luomaniemi@hlk.fi).

Lukuvuoden 2023- 2024 hakuaika 6.3- 1.5.2023

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta/iltapaivatoiminta