juniorivalmennus herokuva
hero_juniorivalmennus

U18 JUNIORIVALMENNUS


Juniorivalmennus antaa loistavan mahdollisuuden harrastaa tennistä sopivassa ryhmässä ja luoda pohja elinikäiselle harrastukselle. Käytämme toiminnassa apuna tasojärjestelmää jonka ansiosta saamme pelaajat pelaamaan oman tasoistensa pelaajien kanssa.

Junioreiden (11-18 -vuotiaat, s.2006-2013) ryhmissä harjoitellaan 1-3 kertaa viikossa. Sopivia harjoitusryhmiä on niin vähemmän kokemusta omaaville kuin pidempäänkin harrastaneille. Toiminnan painopiste mukailee pelaajien tasoa sisältäen monipuolisia taidollisia, teknisiä ja pelinomaisia harjoituksia.

Yhdellä kentällä harjoittelee enintään kuusi pelaajaa kerrallaan. Ryhmät muodostetaan iän ja pelitason mukaan ja harjoittelu tapahtuu koulutetun valmentajan johdolla.

Seura uskoo pelaamaan innostamisen ja tavoitteellisen harjoittelun tuovan mielekkyyttä lajin harrastamiseen. HLK:n seurakilpailut pyritään tuomaan mahdollisimman monen harrastajan harrastukseen mukaan. Osallistumalla HLK:n valmennustoimintaan pääset osallistumaan sekä HLK:n että HVS.n seurakilpailuihin seurojen yhteistyön ansiosta.

Harjoitusajat

Harjoituksia järjestetään Meilahdessa ja Tapiolan Tennispuistossa maanantai-perjantai sekä viikonloppuisin Meilahdessa.
2012-2013 syntyneiden harjoitukset sijoittuvat pääsääntöisesti klo 14-17 väliselle ajalle kouluajat huomioiden. 2010- ja myöhemmin syntyneiden pelaajien harjoitukset sijoittuvat aikavälille 16-21.

HLK:n kilpavalmennusryhmiin pääset tutustumaan kilpavalmennuksen sivuilla.

Hae Mukaan

Hae mukaan valmennukseen tennisclubissa.
Tutustu sääntöihimme ja hinnastoon ennen hakemista.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pääsen ilmoittautumaan mukaan toimintaan?
Ilmoittautuminen tehdään www.tennisclub.fi sivustolla. Mikäli sinulta löytyy jo tunnukset niin kirjautumalla sisään löydät vasemmasta palkista kausihaku kohdan mistä löydät ilmoittautumislomakkeet.
Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia niin rekisteröidy käyttäjäksi ja valitse seuraksi HLK niin pääset tekemään ilmoittautumisen yllä olevan ohjeen mukaan.
Tarkemmat ohjeet.

Haluaisin kokeilla kilpailuihin osallistumista, mutta en tiedä voinko osallistua vielä?
Huippu juttu että haluat kokeilla kilpailuihin osallistumista. Kilpailuihin pystyy osallistumaan heti kun pelaaminen/pallottelu harjoituksissa onnistuu kaverin kanssa. Seurakilpailut ovat loistava tapa saada uusia kavereita ja samalla päästä kokeilemaan pelaamista. Kysy rohkeasti valmentajaltasi lisätietoa.

Kausi on käynnissä, voinko ilmoittautua kesken kauden mukaan toimintaan?
Kyllä voit, katsomme vapaita paikkoja ryhmistä ja tarjoamme näitä sinulle.


Toimipaikat

Meilahden Liikuntakeskus valmistui syyskuussa 2008. Keskuksessa on kahdeksan tenniskenttää (3 sisähallissa ja 5 ylipainehallissa) lisäksi keskuksessa on kymmenen sulkapallokenttää ja Unisportin kuntosali. Keskuksessa toimii kahvio ja pro shop missä myydään Wilsonin uusimpia tuotteita. Pukuhuoneet löytyvät sisähallin puolelta ja pukuhuoneissa on sauna.
Kaikkien tenniskenttiemme pintamateriaali on Plexipave. Kesäisin ylipainehallit lasketaan alas ja tennistä pelataan hienoilla ulkokentillä.

Meilahden Liikuntakeskus

Tapiolan Tennispuisto tunnetaan mukavana ja viihtyisänä ”klubina”. Sisähallista löytyy seitsemän Greenset-sisäkenttää. Ulkopelikaudella tennistä voi pelata hyvin hoidetuilla massakentillä, joita on neljä kappaletta. Autoilijoille on oma ilmainen parkkipaikka, josta löytyy runsaasti parkkitilaa.

Tapiolan Tennispuisto

hlk logo