20 maalis 2020

Tiedote HLK:n tilanteesta poikkeusoloissa

Hyvä HLK:lainen,

Koronavirus on ajanut koko Suomen ja samalla myös HLK:n hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen. Suomen valtioneuvoston ja Suomen Tennisliitto ry:n linjausten mukaan seura on keskeyttänyt valmennustoimintansa 17.3. alkaen ja keskeytys tulee jatkumaan ainakin 13.4. asti.

Harjoitusmaksut

Lähes kaikkien valmennustoiminnassamme mukana olevien pelaajien (aikuisvalmennus, juniorivalmennus ja HLK U10) harjoitusmaksut on laskutettu 31.3. asti. Laskutus tullaan keskeyttämään 1.4. alkaen, joten näiltä edellä mainituilta valmennusryhmiltä ei tulla perimään harjoitusmaksuja keskeytyksen ajalta 1.4. lähtien. Seura tulee järjestämään jo laskutetuille, mutta keskeytyksen vuoksi peruutetuille harjoituksille korvaavia vaihtoehtoja. Näistä korvaavista vaihtoehdoista ja mahdollisesta kauden jatkumisesta tiedotamme heti, kun käynnissä oleva tilanne antaa siihen mahdollisuuden. Kilpavalmennuksen laskutuksesta tiedotamme kilpavalmentajien kautta suoraan asianomaisille.

Tilanne ei siis vaadi harjoitustoiminnassa mukana olevilta minkäänlaisia toimia tällä hetkellä. Irtisanoutumiset valmennuksesta eivät ole tarpeellisia, mutta jos laskutus tai tilanne muuten herättää kysymyksiä, niin olethan yhteydessä toimistoon toimisto@hlk.fi. Pyrimme vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian, mutta toivomme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tämän erikoisen tilanteen johdosta.


HLK-henki

Kannamme huolta ihmisten terveydestä ja pärjäämisestä koko Suomessa, mutta erityisesti tällä hetkellä kannamme huolta HLK:n työntekijöiden ja heidän työpaikkojensa puolesta. Lähitulevaisuuden näkymät ovat erittäin askarruttavia, mutta tulemme yhdessä voittamaan vaikeudet ja nousemaan seurana entistä vahvemmaksi ja yhtenäisemmäksi.

Seuran päätoimiset työntekijät tekevät parhaillaan töitä entistä laadukkaamman valmennuksen, yhtenäisemmän tiedotuksen ja suunnitelmallisemman seuratyön eteen.

Pitäkäämme itsemme ja myös toisemme aktiivisina näiden rajoitettujen mahdollisuuksien hetkellä. Tennis on hieno laji ja siitä voi nauttia monella tavalla. Näistä vähän erikoisemmista tavoista tulette saamaan maistiaisia lähiviikkoina HLK:n instagramissa. Olkaa luovia ja pitäkää itsenne ja läheisenne turvassa!

Facebook
www.facebook.com/HLKtennis
Instagram
www.instagram/hlk_tennis


Parhain terveisin,
Juuso Jokinen
Toiminnanjohtaja
Helsingin Lawn-Tennis Klubi ry
HLK Espoo ry

16 maalis 2020

TIEDOTE: HLK keskeyttää harjoitus- ja valmennustoimintansa 13.4. asti

Suomen valtioneuvosto tiedotti 16.3.2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen johdosta. Suomen Tennisliitto ry noudattaa ja suosittelee jäsenseurojaan noudattamaan valtioneuvoston linjauksia. 

HLK noudattaa Suomen valtioneuvoston ja Suomen Tennisliitto ry:n linjauksia ja keskeyttää harjoitus- ja valmennustoimintansa alkaen tiistaista 17.3. ja jatkuen ainakin 13.4. asti. Kaikki HLK:n viikottaiset harjoitukset niin U10-, juniori-, kilpa- kuin myös aikuisvalmennuksessa ovat siis tauolla 17.3.-13.4.2020 välisenä aikana.

Myös perjantaiaamujen aikuisten teematunnit on peruttu 13.4. asti sekä lauantaille 4.4. suunnitellut lohkokilpailut on peruttu.

HLK:n iltapäiväkerho toimii vielä normaalisti tiistaina 17.3., jatkon osalta odotamme vielä Helsingin kaupungin ohjeita.

Pyrimme tiedottamaan lisää keskeytykseen liittyvistä toimenpiteistä mahdollisimman pian.

Lue valtioneuvoston tiedote kokonaisuudessaan täältä.  

Lue Suomen Tennisliitto ry:n tiedote täältä.

 

13 maalis 2020

HLK:n valmennustoiminta jatkuu normaalisti

Suhtaudumme vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti kaikissa toimipaikoissa ja harjoitusryhmissä, mutta seuraamme tilannetta ja siihen liittyviä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten ohjeistuksia. Teemme tarvittaessa muutoksia toimintaan, jos siihen on aihetta.

Tennisliitto on päättänyt keskeyttää kansallisen kilpailutoiminnan 5.4.2020 asti. Tämän johdosta myös HLK:n lohkokilpailut 14.3. on peruttu. Voit lukea lisää Tennisliiton infosta täältä:
https://www.tennis.fi/uutiset/infoa-koronavirustilanteen-vaikutuksista/

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesethän kätesi säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti. Huolehdithan myös yskimishygieniasta. Suosittelemme myös välttämään tarpeetonta kättelyä. THL:n ohjeita käsi- ja yskimishygieniaan voi lukea täällä:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

Mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon ja noudata heidän antamia ohjeita. Ethän osallistu seuran tai hallin toimintaan, jos olet kipeä tai sinulla on todettu tartunta tai epäilet altistuneesi tartunnalle. THL:n ajankohtaista infoa koronavirustilanteesta voi seurata täällä:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

13 maalis 2020

Lohkokilpailut 14.3. on peruttu

Lohkokilpailut 14.3. on peruttu COVID-19 viruksen takia.

HLK:n harjoitukset jatkuvat toistaiseksi täysin
normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Tilanne tuntuu kuitenkin
elävän tällä hetkellä hyvin nopeasti, joten seuraamme tilannetta ja
tiedotamme mahdollisista harjoitusten peruuttamisista heti, jos
sellainen tilanne tulee vastaan.

12 maalis 2020

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

Suhtaudumme vakavasti ja vastuullisesti liikkeellä olevaan koronavirukseen. Toimintamme jatkuu toistaiseksi kaikissa toimipaikoissa ja harjoitusryhmissä, mutta seuraamme tilannetta ja siihen liittyviä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten ohjeistuksia. Teemme tarvittaessa muutoksia toimintaan, jos siihen on aihetta.

Kiinnitämme erityishuomiota puhtauteen ja hygieniaan. Pesethän kätesi säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti. Huolehdithan myös yskimishygieniasta. Suosittelemme myös välttämään tarpeetonta kättelyä. THL:n ohjeita käsi- ja yskimishygieniaan voi lukea täällä:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

Mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle, ole välittömästi yhteydessä terveydenhuoltoon ja noudata heidän antamia ohjeita. Ethän osallistu seuran tai hallin toimintaan, jos olet kipeä tai sinulla on todettu tartunta tai epäilet altistuneesi tartunnalle. THL:n ajankohtaista infoa koronavirustilanteesta voi seurata täällä:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

01 maalis 2020

Teematunneille ilmoittautuminen on nyt mahdollista!

Käy katsomassa lisätiedot tunneista täältä!

 

 

28 helmi 2020

Kesäleirien 2020 ilmoittautuminen auki!

HLK:n suosittujen lasten tennisleirien kesän 2020 ilmoittautuminen on avattu.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

10 helmi 2020

HLK:n valmennustunnit koulujen hiihtolomalla 17.-23.2.

HLK:n juniorivalmennus on tauolla koulujen hiihtolomalla viikolla 8. Junioreiden normaaleja viikottaisia harjoituksia ei siis pidetä 17.-23.2. välisenä aikana.

Aikusvalmennukset sen sijaan pidetään normaalisti.

10 helmi 2020

HLK:lle pronssia TEHO Sport Tennisliigassa!

HLK:n miesten joukkue saavutti SM-pronssia TEHO Sport Tennisliigassa kaudella 2019-2020.

HLK voitti Smash-Kotkan lauantaina 8.2. pelatussa pronssiottelussa otteluvoitoin 3-0.

HLK:n joukkueessa kaudella 2019-2020 pelasivat:

Karl Kiur Saar
Daniil Glinka
Masi Sarpola
Roni Hietaranta
August Ehrnrooth
Kapteeni: Sami Ikonen

Onnea joukkueelle hienosta saavutuksesta!

30 tammi 2020

Lohkokisa 1.2. on nyt aikataulutettu

Lohkokisat

Lohkokisa on nyt aikataulutettu. Tulettehan paikalle ajoissa ja mikäli teille syntyy este osallistumiselle ilmoitattehan asiasta viipymättä Tuomakselle 044-3020511, Kiitos.

Lisää lohkokilpailusarjasta täältä.

Minitennis

9-11 (paikalle 8.50, ovet aukeavat vasta 8.45)

Julietta R,  Annika S, Lumi M, Elina M, Julia S, Isabelle K, Alexandra H, Amelie S, Eva F, Elin W, Josefine R, Ann-Sophie S, Helmi S, Elmo S, Oskar K, Eetu K, Erin V, Paavali S, Alma V, Winston W, Viljo T

11-13 (paikalle 10.45)

Edwin P, Lassi L, Jan K, Amos L, Otto K, Otto T, Eero Ko, Lasse T, Axel V, Andreas A, Tuomo P, Pyry P, Valtteri T

13-15 (paikalle 12.45)

Aksel J, Niilo K, Elias K, Sulo L, Joel L, Alvar L, Into J, Kaarlo O, Walter G, Anton S, Aaro M, Vilho D, Amos M

Miditennis

9-10.30 (paikalle 8.45)

Caspar S, Eero K, Uuno R, Niilo S, Johannes K, Jesse H, Paavo K, Mark M

10.30-12 (paikalle 10.15)

Elma V, Susanna K, Olivia L, Ida K, Nella M, Frida L, Iines T, Aida D

13.30-15 (paikalle 13.15)

Henri L, Tuomo P, Pyry P, Levi T, Axel V, Valtteri T, Toivo P, Daniel K

2-peli (vihreä täpläpallo)

12-13.30 (paikalle 11.45)

Walle V, Niilo S, Jesse H, Daniel K, Caspar S, Alex T, Paavo K, Noa T

2-peli (kova pallo)

15-16.30 (paikalle 14.45)

Lukas T, Aaro R, Ella M, Caspar H, Otto B, Kaius S, Alex T, Joona K

16.30-18 (paikalle 16.15)

Joel P, Daniel V, Artturi H, Siiri R

 

Nähdään lauantaina, Tervetuloa!