kilpavalmennus herokuva
hero_kilpavalmennus_uusi

Kilpavalmennus

HLK:n kilpavalmennus on tarkoitettu kilpailemiseen suuntautuneille junioripelaajille.

HLK:n kilpavalmennus on tavoitteellista tennisharjoittelua vastuuvalmentajan johdolla. Kilpavalmennuksessa pelaaja ja pelaajan perhe sitoutuvat noudattamaan seuran ja valmentajan laatimia sääntöjä ja toimintamalleja.

Kilpavalmennuksen vastuuvalmentajina toimivat Julius Pykälämäki, Timo Koskivuori ja Santtu Pykälämäki ja Sami Räsänen (fysiikka).

HLK:n kilpavalmennustiimien esittelyt löytyvät alla olevien linkkien kautta.

Lisätietoa kilpavalmennustiimeistä saat myös sähköpostitse Esa Kinnuselta (esa.kinnunen@hlk.fi)

Tiimit Kaudella 2024-2025

Pikkudinot (2017-2018)
Pikkudinot on tavoitteellisempi treeniryhmä (3,5-5,5 tuntia viikossa)Pikkudinojen tavoitteena on intohimon kasvattaminen tennistä kohtaan ja selvittää puraiseeko kilpatenniskärpänen.

Dinojengi (2014-2016)
Dinojengi on HLK:n iltapäivätenniksessä pelaaville suunnattu peliporukka. Jengin tavoitteena on tarjota tenniksen pelaamisesta innostuneille enemmän mahdollisuuksia pelata ja harjoitella.

HLK U18 TEAM (2006-2013)
U18 Team on tarkoitettu pelaajille, jotka ovat menneen kauden aikana näyttäneet intoa kehittymiseen ja osoittaneet aktiivisuutta kilpailemiseen. Pelaajat eivät ole vielä ihan ikäryhmänsä terävimmässä kärjessä, mutta haluavat saavuttaa sen. 

Asiakastiedot

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Käytämme asiakastietoja asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. HLK:n jäsen- ja asiakasrekisterin tietosuojaseloste