MEILAHDEN KESÄLEIRIT 2021

HLK järjestää suositut kesäleiriviikot jälleen kesä- ja elokuussa. Leirit järjestetään Meilahden liikuntapuistossa. Tennishallin rauhallinen ja monipuolisia aktiviteettejä tarjoava ympäristö takaa viihtyisän viikon tenniksen parissa.

Leiriviikot on tarkoitettu 4-13 vuotiaille ja ohjelmaa on kuudeksi tunniksi päivässä (klo 9-15) sekä mahdollisuus lapsiparkkiin aamuisin (klo 8-9) ja iltapäivisin (klo 15-16). Tennistä harjoitellaan iän ja tason suhteen sopivissa ryhmissä. Muu liikunta-aika kuluu mukavien pelien ja liikunnallisten leikkien parissa. Puolessa välissä päivää tarjoamme lämpimän lounaan. Ohjelma on suunniteltu joustavaksi ja sopii hyvin myös perheen pienimmille.

hi_r_hlk-2

Mikrosaurukset 4-6 vuotiaat

Mikrosaurusten leirillä tutustutaan tennikseen ja liikuntaan leikkien ja hauskaa pitäen. Harjoituksissa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia palloja ja välineitä. Innostava ja turvallinen ympäristö mahdollistaa kipinän syttymisen tennikseen ja liikuntaan. Mikrosaurusten kanssa ovat koko leiri viikon ajan samat ohjaajat tenniksessä ja oheisessa.

Minisaurukset 6-8 vuotiaat

Minisaurusten leiri sopii niin uusille tenniksestä kiinnostuneille kuin valmennuksessa jo käyville. Leirillä harjoitellaan tenniksen lajitaitoja ja innostetaan liikkumaan. Tennistä harjoitellaan 4-6 pelaajan tasoryhmissä ohjaajaa kohti, jolloin harjoittelu on tehokasta. Pelaamme minitennis kentillä, pääsääntöisesti soft-palloilla. Oheisliikunnassa pelataan monipuolisesti eri lajeja, hyödyntäen liikuntapuiston innostavaa ympäristöä.

Supersaurukset 8-10 vuotiaat.

Supersaurusten leiri sopii niin uusille tenniksestä kiinnostuneille kuin valmennuksessa jo käyville. Leirillä harjoitellaan tenniksen lajitaitoja, innostetaan pelaamaan tennistä ja löytämään kipinä lajiin. Oheisliikunnassa pelataan monipuolisesti eri lajeja, hyödyntäen liikuntapuiston innostavaa ympäristöä.

hi_r_hlk-27

Megasaurukset 11-13 vuotiaat.

Megasaurusten leiri sopii niin uusille tenniksestä kiinnostuneille kuin valmennuksessa jo käyville. Leirillä harjoitellaan lajitaitoja, fyysisiä taitoja ja henkisiä taitoja tenniksen ja oheisliikunnan parissa. Oheisliikunnassa pelataan monipuolisesti eri lajeja, hyödyntäen liikuntapuiston innostavaa ympäristöä.

Mini- ja mikrosaurukset
 9-10.30  TENNIS
 10.30-11.45  LIIKUNTA
 11.45-12.30  LOUNAS
 12.30-13.30  TENNIS
 13.30-15.00  LIIKUNTA
Super- ja megasaurukset
 9-10.30  LIIKUNTA
 10.30-12.00  TENNIS
 12.00-12.30  LOUNAS
 12.30-13.30  LIIKUNTA
 13.30-15.00  TENNIS

Leiriviikot

Viikko 1: 7.-11.6.2021 (hinta 250€, jäsenhinta 230€) TÄYNNÄ!
Viikko 2: 14.-18.6.2021 (hinta 250€, jäsenhinta 230€) TÄYNNÄ!
Viikko 3: 21.-24.6.2021 neljä päivää (hinta 200€, jäsenhinta 184€) TÄYNNÄ!
Viikko 4: 28.6-2.7.2021 (hinta 250€, jäsenhinta 230€)  TÄYNNÄ!
Viikko 5: 2.-6.8.2021 (hinta 250€, jäsenhinta 230€)    TÄYNNÄ!

Maksu sisältää päivittäisen ohjelman klo 9-15, lounaan, leiripaidan, lapsiparkin sekä HLK:n jäsenmaksun uusille jäsenille. Seuran uudet jäsenet liittyvät jäsenmaksulla seuran jäseniksi. Mikäli jäsenyyden tahtoo päättää leirin jälkeen tulee asiasta ilmoittaa erikseen osoitteeseen toimisto@hlk.fi.

Kun samasta perheestä osallistuu kaksi tai useampi lapsi, kukin saa 20€ sisaralennuksen.

(Jäsenhinta edellyttää HLK:n vuoden 2021 jäsenmaksun maksamista.)

Lisätietoa leiristä sähköpostitse kaisa.tolvanen@hlk.fi.

Kesäleirin infokirje

Kesäleiripalaute

Leirihinnat eivät sisällä tapaturmavakuutusta.

Pidämme oikeuden leirin sisällön muuttamiseen siltä osin kun leirin sisältöä kehitetään.

Maksaminen

Leirien maksaminen tapahtuu sähköpostiin lähetettävän laskun kautta. Maksamalla laskun varmistat paikkasi leirillä.

Peruutus

Leirille ilmoittautumisen voi peruuttaa sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hlk.fi 2 viikkoa ennen leiriä. Sairastumisen sattuessa saa ilmoittautumisen peruuttaa lääkärintodistusta vastaan.

Asiakastiedot

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Käytämme asiakastietoja asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. HLK:n jäsen- ja asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Lapsiparkki

Helsingin kesäleirin leirimaksuun sisältyy valvottu lapsiparkki klo 8-9 ja klo 15-16. Lapsiparkkiin ilmottaudutaan samalla lomakkeella kun ilmoittaudutte leirille. Raisio on tänä kesänä sponsoroinut lapsiparkkiamme Elovenan tuotteilla. Lapsiparkissa on tarjolla aamuisin Elovenan puuroa ja iltapäivisin Elovenan välipalakeksejä sekä hedelmiä.

Käyttäytymissäännöt

  • Harjoituksissa mukana asiaankuuluva varustus eli maila, juomapullo, urheiluvaatteet, tenniskengät/sisäpelikengät.
  • Harjoituksiin pyritään aina saapumaan ajoissa.
  • Valmentajan ohjeita kuunnellaan ja noudatetaan.
  • Kunnioitetaan valmentajaa ja harjoituskavereita.
  • Kiusaaminen leirillä on täysin kiellettyä.
  • Kiroilu, mailan heittäminen ja pallojen räiskiminen eivät kuulu tenniskentälle.
  • Kerätään pallot aina nopeasti mailan päälle ja siitä koppaan.
  • Kentältä poistutaan vain valmentajan luvalla (esim. jos tarvetta mennä vessaan tai täyttämään juomapullo, ensin ilmoitus valmentajalle).
  • Kännykkä ja herkut eivät kuulu harjoituksiin.
  • Valmentajat arvostavat yrittämistä ja parhaansa yrittäminen riittää aina!