KESÄN 2018 LEIRIVIIKOT MEILAHDESSA JA TENNISKURSSIT TAPIOLASSA

HLK järjestää suosittuja kesäleiriviikkoja jälleen kesä- ja elokuussa. Leirit järjestetään Meilahden liikuntapuistossa. Tennishallin rauhallinen ja monipuolisia aktiviteettejä tarjoava ympäristö takaa viihtyisän viikon tenniksen parissa.

Leiriviikot on tarkoitettu 4-10 vuotiaille ja ohjelmaa on kuudeksi tunniksi päivässä (9-15) sekä mahdollisuus lapsiparkkiin aamuisin (8-9) ja iltapäivisin (15-16). Tennistä harjoitellaan iän ja tason suhteen sopivissa ryhmissä. Muu liikunta-aika kuluu mukavien pelien ja liikunnallisten leikkien parissa. Puolessa välissä päivää vietetään lounastaukoa. Lounaaksi tarjotaan lasten suuhun sopivaa ruokaa esimerkiksi makaronilaatikkoa. Ohjelma on suunniteltu joustavaksi ja sopii hyvin myös perheen pienimmille.

Vuoden 2018 kesäleiri järjestetään seuraavasti; Meilahden liikuntapuistossa on leiri 4-6 vuotiaille sekä 6-10 vuotiaille. Lisäksi Meilahdessa on kello 15-17 välillä viikon mittaisia tenniskursseja 11-16 vuotiaille. Vuoden 2018 uutuus tarjonnassamme on Tapiolan tennispuistossa järjestettävät viikon mittaiset tenniskurssit 11-16 -vuotiaille.

Tennisleirit

Meilahden kesäleiri 4-6 vuotiaat

Leiri on loistava tilaisuus tutustuttaa lapsi tenniksen pariin.

Lue lisää..

Meilahden kesäleiri 6-10 vuotiaat

Leiri sopii niin uusille tenniksestä kiinnostuneille kuin valmennuksessa jo käyville konkareille.

Lue lisää..

Tenniskurssit

Meilahden kesäkurssit 11-16 vuotiaat

Tämä kurssi on pelkästään jo tennisvalmennuksessa käyville pelaajille.

Lue lisää..

Tapiolan kesäkurssit 11-16 vuotiaat

Tämä kurssi sopii niin uusille tenniksestä kiinnostuneille kuin jo tennisvalmennuksessa käyville pelaajille.

Lue lisää..