Hyvä HLK:n kesäleiriläinen

Tervetuloa Meilahden liikuntapuistossa järjestettävälle kesäleirillemme!

Leiriviikko alkaa maanantaina klo 9.00  ja päättyy klo
15.00. Kesäleireillämme on mahdollisuus lapsiparkkiin aamuisin klo 8-9 ja iltapäivisin klo 15-16. Lapsiparkki sijaitsee ensisijaisesti pesäpallokentällä, mutta sateen sattuessa siirtyy Meilahden liikuntakeskuksen alakerran kerhotilaan. Raisio on tänä kesänä sponsoroinut lapsiparkkiamme Elovenan tuotteilla. Lapsiparkissa on tarjolla aamuisin Elovenan puuroa ja iltapäivisin Elovenan välipalakeksejä sekä hedelmiä.

Päivittäinen ohjelma jakaantuu aamupäivällä ja iltapäivällä pidettäviin laji- ja oheisliikuntaharjoituksiin. Mahdollisina sadepäivinä järjestämme päivän ajaksi liikunnallista ohjelmaa sisätiloissa. Lounastauko pidetään puolilta päivin.  Lounastauolla syödään maukasta lasten suuhun sopivaa ruokaa. Mikäli noudatat erityisruokavaliota, kerrothan siitä meille etukäteen osoitteeseen kaisa.tolvanen@hlk.fi.

Mukaan leirille tarvitset sään mukaiset urheilulliset vaatteet, urheilukengät, lippalakin, vesipullon ja repun.
Mikäli et vielä omista mailaa, ei sinun tarvitse hankkia omaa ennen kurssin alkua. Saat meiltä lainamailan
kurssin ajaksi. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa shopistamme maila edulliseen kurssihintaan. Neuvoa
oikeanlaisen mailan valinnassa saat valmentajiltamme.

Kun saat laskun leiristä, niin maksamalla sen vahvistat paikkasi leirille. Tämä on tärkeää, jotta mahdut varmasti mukaan!

Mikäli perut osallistumisen vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen leirin alkua, palautamme 50 % leirimaksusta. Sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan palautamme koko leirimaksun. Leirimaksu sisältää uusille pelaajille seuran vuoden 2021 jäsenmaksun ja vanhoille jo jäsenmaksun maksaneille hinnaksi tulee alennettu jäsenhinta. Leirimaksu ei sisällä vakuutusta.

Mikäli sinulla on kysyttävää leiristä, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla (kaisa.tolvanen@hlk.fi).

Tervetuloa leirille,
Helsingin Lawn-Tennis Klubi ry.