lohkokilpailu herokuva
hero_lohkokilpailu

HLK:N KILPAILUSARJATHLK:n suosittuja junioreiden lohkokilpailuja  pelataan taas kaudella 2023-2024. Kilpailusarjaa ollaan uudistettu tulevalle kaudelle seuraavasti.


HLK:n Lohkokilpailuipäiviin kuuluu tällä kaudella minitennis (softispallo) ja vihreän pallon kisa koko kentällä.
Miditennisluokka järjestetään yhteistyöseura HVS:n toimesta Talin Tenniskeskuksessa (Orange Tour)

Vanhempien junioreiden (U18) pelaajien kilpailut (vihreä pallo ja kova pallo) järjestetään tällä kaudella omana tapahtumana HLK 2-peli Tour nimellä.

Yhteistyö naapuriseura HVS:n kanssa tarkoittaa että sekä HLK:n että HVS:n pelaajat voivat osallistua molempien seurojen kilpailuihin.

Kilpailut ovat loistava tapa aloittaa kilpaileminen. Lohkot ja kaaviot muodostetaan aina mahdollisimman sopiviksi pelaajien tason mukaan, joten myös ensikertalaiset ovat erittäin tervetulleita kisaamaan.

 Pyrimme järjestämään jokaiselle pelaajalle sopivan tasoisen lohkon sopivassa sarjassa.

Kevään kilpailut 2024:

ILMOITTAUTUMINEN kisoihin osoitteessa
www.tennisassa.fi

HUOM! Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia Tennisassa.fi sivustolle.

Suomen Tennisliitto on tehnyt tälle keväälle pyynnön kaikille seuroille, että seurojen sisäiset kilpailut (sisältäen lohkokilpailut) otettaisiin liiton oman palvelun piiriin. Tällä tavalla saisimme kaikki kilpailuihin liittyvät asiat samalle palvelulle ja samaan paikkaan. Tämän palvelun nimi on TennisÄssä.

TennisÄssässä voit ilmoittautua kansallisiin kisoihin, seurata rankingia, nähdä kisojen aikatauluja,  tuloksia ja maksaa osallistumismaksut.

Meidänkin seura lähtee tähän muutokseen mukaan heti seuraavissa lohkokisoissa 11.2.  Eli ilmoittautumiset tapahtuvat tästä lähtien Tennisassa.fi – sivustolla

Miten rekisteröidyn Tennisässään:

  1.  Paina linkkiä:  https://www.tennisassa.fi/user/signup/link
  2. Täytä avautuvalle sivulle pyydetyt tiedot.  
  3. Seuraa järjestelmän ohjeita ja tilisi aktivoituu – seuraavaksi voitkin jo kirjautua järjestelmään!

Jos järjestelmä ei jostain syystä tunnista oikeaa syntymäaikaasi, kokeile laittaa päivämääräksi 1.1. ja vuodeksi oikea syntymävuosi. Jos se on esimerkiksi 1950, niin laita syntymäajaksesi 1.1.1950.

HLK 2-peli Tour

Kaksinpelisarja on tarkoitettu U18 toiminna junioripelaajille. Sarja soveltuu niin ensimmäistä kertaa kilpailevalle kuin kokeneemmallekin kilpailijalle. Sarjassa pelataan koko kentän pelejä kovalla että vihreällä pallolla. 

Pelaajat arvotaan  kahdeksan pelaajan kaavioihin. Kaikille osallistujille tulee vähintään 2 ottelua (fast 4 säännöillä).  

HLK:n Lohkokilpailut – Vihreäpallo 

Vihreän pallon sarja on tarkoitettu ensisijaisesti 2011 syntyneille ja nuoremmille. Sarja soveltuu niin ensimmäistä kertaa kilpailevalle kuin kokeneemmallekin kilpailijalle. Sarjassa pelataan koko kentän pelejä vihreällä pallolla

Pelaajat arvotaan  kahdeksan pelaajan kaavioihin. Kaikille osallistujille tulee useampi ottelu. Pelit pelataan “Fast 4 erinä”.  

Orange Tour (Miditennis)

Miditennis on tarkoitettu minitenniksen ja kaksinpelisarjan välimuodoksi. Miditennistä pelataan normaalilla tenniskentällä, jonka pituutta on hieman lyhennetty. Ottelut pelataan oranssitäpläisellä pallolla.

Kaikille pelaajille  tulee useita otteluita. 

 

Minitennissarja

Minitennis on tarkoitettu U10 ikäisille junioreille. Kenttä on sulkapallokenttä lasketulla verkolla. Ottelut pelataan pehmeällä (soft) pallolla.

 

Pelien alkamisajat ovat nähtävissä viimeistään turnausta edeltävänä perjantaina osoitteesta: Tennisassa.fi 

Huom!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on kisaviikon keskiviikko.

Osallistumismaksut osakilpailuihin

Minitennis 20€

vihreäpallo 35€

HLK 2-Peli Tour 40€

Orange Tour (miditennis Talissa) 35€
Maksut tapahtuvat osoitteessa Tennisassa.fi

Lisätiedot

Lisätietoa lohkokilpailuista antaa Esa Kinnunen (esa.kinnunen(a)hlk.fi)