HLK:N LOHKOKILPAILUSARJA 2022-2023

HLK:n suosittu junioreiden lohkokilpailusarja pelataan taas kaudella 2022-2023. Osakilpailuja pelataan kolme syksyn ja neljä kevään aikana. Kausi huipentuu toukokuussa 2023 pelattavaan Masters -kutsuturnaukseen.

HLK:n lohkokilpailut ovat loistava tapa aloittaa kilpaileminen. Lohkot muodostetaan aina mahdollisimman sopiviksi pelaajien tason mukaan, joten myös ensikertalaiset ovat erittäin tervetulleita kisaamaan.

 Pyrimme järjestämään jokaiselle pelaajalle sopivan tasoisen lohkon sopivassa sarjassa.

 

Kevään 2023 Lohkokilpailut Meilahdessa:

Osakilpailu 4: 21.1.2023
Osakilpailu 5: 11.2.2023
Osakilpailu 6: 11.3.2023
Osakilpailu 7: 22.4.2023
Lohkokisa Masters 10.6.2023

ILMOITTAUTUMINEN kisoihin osoitteessa
www.tennisassa.fi

 

HUOM! Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia Tennisassa.fi sivustolle.

Suomen Tennisliitto on tehnyt tälle keväälle pyynnön kaikille seuroille, että seurojen sisäiset kilpailut (sisältäen lohkokilpailut) otettaisiin liiton oman palvelun piiriin. Tällä tavalla saisimme kaikki kilpailuihin liittyvät asiat samalle palvelulle ja samaan paikkaan. Tämän palvelun nimi on TennisÄssä.

TennisÄssässä voit ilmoittautua kansallisiin kisoihin, seurata rankingia, nähdä kisojen aikatauluja,  tuloksia ja maksaa osallistumismaksut.

Meidänkin seura lähtee tähän muutokseen mukaan heti seuraavissa lohkokisoissa 11.2.  Eli ilmoittautumiset tapahtuvat tästä lähtien Tennisassa.fi – sivustolla

Miten rekisteröidyn Tennisässään:

  1.  Paina linkkiä:  https://www.tennisassa.fi/user/signup/link
  2. Täytä avautuvalle sivulle pyydetyt tiedot.  
  3. Seuraa järjestelmän ohjeita ja tilisi aktivoituu – seuraavaksi voitkin jo kirjautua järjestelmään!

Jos järjestelmä ei jostain syystä tunnista oikeaa syntymäaikaasi, kokeile laittaa päivämääräksi 1.1. ja vuodeksi oikea syntymävuosi. Jos se on esimerkiksi 1950, niin laita syntymäajaksesi 1.1.1950.

 

Kaksinpelisarja

Kaksinpelisarja on tarkoitettu ensisijaisesti junioripelaajille. Sarja soveltuu niin ensimmäistä kertaa kilpailevalle kuin kokeneemmallekin kilpailijalle. Sarjassa pelataan koko kentän pelejä kovalla pallolla. 

Pelaajat arvotaan  kahdeksan pelaajan kaavioihin. Kaikille osallistujille tulee yhtä monta peliä. Pelit pelataan ” aikapeleinä”.  

 

Kaksinpelisarja – Vihreäpallo 

Kaksinpelisarja on tarkoitettu ensisijaisesti junioripelaajille. Sarja soveltuu niin ensimmäistä kertaa kilpailevalle kuin kokeneemmallekin kilpailijalle. Sarjassa pelataan koko kentän pelejä vihreällä pallolla

Pelaajat arvotaan  kahdeksan pelaajan kaavioihin. Kaikille osallistujille tulee yhtä monta peliä. Pelit pelataan ” aikapeleinä”.  

 

Miditennissarja

Miditennis on tarkoitettu minitenniksen ja kaksinpelisarjan välimuodoksi. Miditennistä pelataan normaalilla tenniskentällä, jonka pituutta on hieman lyhennetty. Ottelut pelataan oranssitäpläisellä pallolla.

Pelit pelataan puolikkaalla kentällä. Pelaajat arvotaan alku lohkoihin, joista muodostetaan kahdeksan pelaajan jatko kaaviot. 

 Kaikille pelaajille  tulee saman verran pelejä. 

 

Minitennissarja

Minitennis on pääsääntöisesti tarkoitettu minitennisikäisille junioreille. Kenttä on sulkapallokenttä lasketulla verkolla. Ottelut pelataan pehmeällä (soft) pallolla.

 

Kilpailut lauantaisin Meilahdessa

Osakilpailut pelataan lauantaisin Meilahdessa klo 8-18 välisenä aikana (minitennis 9-15).

Pelien alkamisajat ovat nähtävissä viimeistään turnausta edeltävänä perjantaina osoitteesta: Tennisassa.fi 

Kaksinpeli 08.00-12.30 (yhden pelaajan pelit kestävät noin 2h)

Midi 13.00-17.00 (yhden pelaajan pelit kestävät noin 2h)

Mini 09.00-17.00 (yhden pelaajan pelit kestävät noin 2h)

Huom!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on kisaviikon tiistai.

 

Osallistumismaksut osakilpailuihin

Minitennis 15€

Miditennis 20€

Kaksinpelisarja 25€

Maksut tapahtuvat osoitteessa Tennisassa.fi

Lisätiedot

Lisätietoa lohkokilpailuista antaa Santtu Pykälämäki (santtu.pykalamaki@hlk.fi, 0504001913)