HLK-PerhetennisHLK-Perhetennis on lapsen ja tämän huoltajan yhteiseksi viikoittaiseksi liikuntatuokioksi tarkoitettu hetki, jossa tavoitteena on tutustua tennikseen HLK:n valmentajan tukemana.

Perhetenniksessä leikitään erilaisia leikkejä, joiden tarkoituksena on kehittää niin liikunnallisia perustaitoja kuin myös tenniksen lajitaitoja. Tunneilla tutustutaan samalla lajin sääntöihin sekä keskeisiin välineisiin.

Perhetenniksen harjoituksen rakenne toteutetaan kiertoleikkeinä, joissa lapsi ja huoltaja voivat kiertää omaa tahtiaan pisteitä läpi. Jokaisesta leikistä on valittavissa myös sopivan vaativa variaatio.

Perhetenniksen yksi tavoitteista on myös innostaa lapsi ja huoltaja liikkumaan tenniksenomaisesti yhdessä myös tunnin ulkopuolella. Huoltaja pääseekin kerryttämään perhetenniksessä leikkipankkiaan ja siten toteuttamaan opittuja leikkejä lapsen kanssa myös kentän ulkopuolella.

HLK-Perhetennis on tarkoitettu alle 4 vuotiaalle lapselle ja tämän huoltajalle (suosituksena yksi lapsi yhtä aikuista kohden). Yli 4 vuotiaat lapset ohjataan lähtökohtaisesti HLK:n Minitenniksen puolelle. 

Kaikki tarvittavat välineet Perhetennis tuokiota varten saat meiltä lainaan tunnin ajaksi. Mukaan tarvitsen vain liikunnalliset vaatteet ja tossut, juomapullon sekä iloista mieltä!

Harjoitusaika

Perhetennisharjoitus on 45 minuutin mittainen ja järjestetään sunnuntaisin klo 15:10-15:55 Meilahden liikuntakeskuksessa. 

Hinnasto

Perhetenniksen hinta on 17€/kerta.

ilmoittautuminen kauden 2023-2024 toimintaan tapahtuu www.tennisclub.fi. (ohje ilmoittautumiseen)