HLK:N VALMENNUSTOIMINTA KÄYNNISTYY 18.5. ALKAEN

HLK:n valmennustoiminta pyörähtää jälleen käyntiin 18.5. alkaen. Seura tulee toimimaan tilanteessa Suomen Tennisliiton suositusten pohjalta. Ote Tennisliiton sivuilta:

Suomen Tennisliitto päivittää ohjeitaan harjoitus- ja kilpailutoimintaan liittyen Valtioneuvoston ja Olympiakomitean 4.5.2020 antamien ohjeistuksien pohjalta .

Seurojen valmennus- ja ohjaustoiminta voi alkaa asteittain ulkokentillä ja Tennisliiton kilpailu- ja sarjatennistoiminta aloitetaan erityisjärjestelyin 1.6.2020 alkaen.  

Toivomme ja odotamme tennisyhteisöltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Olympiakomitean ohjeistuksia. ”

 

HLK tulee toteuttamaan valmennustoimintaa 18.5. alkaen niin kilpapelaajille, kuin myös aikuis- ja junioriharrastajille. Toukokuun aikana juniorivalmennus on kuitenkin suunnattu vain kouluikäisille pelaajille. Toukokuun valmennustoiminta tulee tapahtumaan suositusten mukaan vain ulkokentillä ja alle 10 hengen ryhmissä.

Kuten seura jo aikaisemmin tiedotti, niin kevään harjoituskausi on päättynyt, eikä samoihin harjoitusryhmiin ja -aikoihin enää palata tämän kevään aikana. Tämä tarkoittaa siis, että kaikki toukokuussa käynnistyvä valmennustoiminta toteutetaan uusien ilmoittautumisten kautta, eikä aikaisemmin kaudella mukana olleita velvoiteta osallistumaan loppukevään tai kesän valmennukseen.

HLK:n 18.5. alkavat harjoitukset tullaan toteuttamaan mahdollisimman vastuullisesti ja suosituksia noudattaen. Seuran oman harjoitusohjeistuksen voit lukea täältä. HLK:n harjoitustoimintaa tullaan pitämään sekä Meilahdessa että Tapiolassa ja näin ollen seuran harjoituksiin osallistuvilta, niin valmentajilta kuin pelaajilta, edellytetään myös hallien ohjeistusten noudattamista. Toukokuun valmennustoiminnasta on lähetetty kevätkaudella mukana olleille pelaajille sähköpostia. Sähköpostitse lähetetyt infot tulevat näkyville myös hlk.fi -etusivulle.

Kesäkuun puolella tapahtuvasta toiminnasta tiedotetaan lisää ensi viikon aikana. Kesäkuussa toimintaa tulee myös alle kouluikäisille, kun HLK:n suositut lasten kesäleirit käynnistyvät. Kesäleirit siis tullaan toteuttamaan myös tänä kesänä, mutta tarpeellisten määräysten ja suositusten mukaisesti. Leireillä on vielä tilaa uusille ilmoittautujille. Varaa paikkasi kuitenkin nopeasti, sillä kesän poikkeuksellisuudesta johtuen leirien osallistujamääriä ei päästetä kasvamaan edellisten vuosien tasolle.

Muistetaan vielä nyt rajoitusten ja suositusten keventyessä, että turvavälit ja käsien pesu ovat edelleen tärkeässä asemassa meidän kaikkien elämässämme. Otetaan toiset huomioon ja huolehditaan omasta käyttäytymisestämme.

Hyvää Tenniskevättä,

Juuso Jokinen
Toiminnanjohtaja
HLK ry