Tiedote uusien rajoitustoimien vaikutuksesta HLK:n valmennustoimintaan 29.11. alkaen

Hyvä HLK:lainen,

Koronavirus on ajanut koko pääkaupunkiseudun ja samalla myös HLK:n jälleen tilanteeseen, jossa joudumme toimimaan tiukkojen rajoitusten ja suositusten mukaan.
 
HLK haluaa seurana olla mahdollisimman vastuullinen toimija tässä vakavassa tilanteessa on päättänyt pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ja Suomen Tennisliitto ry:n linjausten mukaan keskeyttää kaiken ryhmävalmennustoimintansa 29.11. alkaen. Keskeytys tulee jatkumaan suositusten mukaan ainakin 20.12. asti. Aikuisvalmennuksen, juniorivalmennuksen sekä U10-valmennuksen osalta keskeytys jatkuu kuitenkin joka tapauksessa syyskauden loppuun eli 22.12.asti.


Harjoituspaikka ryhmässä ja harjoitusmaksut

Valmennuksen keskeyttäminen tarkoittaa automaattisesti sitä, että seura ei tule perimään valmennusmaksuja keskeytysajalta 29.11.-22.12. aikuis-, juniori- ja U10-valmennuksen osalta. Kilpavalmennuksessa laskutus keskeytyy lähtökohtaisesti ajalle 30.11.-20.12., mutta aikaväliä tarkastellaan tarkemmin rajoitustilanteen mukaan.
 
HLK:n valmennusryhmissä tällä hetkellä mukana olevien pelaajien ei tarvitse erikseen ilmoittautua kevään valmennusryhmiin. Harjoituskautta jatketaan vuoden 2021 puolella samoilla ryhmillä ja harjoitusajoilla kuin nyt keskeytyshetkellä, kunhan koronatilanne sen sallii. Kevätkauden 2021 suunnitellut aloituspäivät ovat aikuisilla maanantai 4.1. ja junioreilla torstai 7.1.


HLK-henki

Kannamme huolta ihmisten terveydestä ja pärjäämisestä koko Suomessa, mutta erityisesti tällä hetkellä kannamme jälleen huolta HLK:n työntekijöiden ja heidän työpaikkojensa puolesta. Tilanteen vakavuus on johtanut seuran uudestaan tilanteeseen, jossa epävarmuus tulevaisuudesta nostaa päätään ja yhteisiin talkoisiin lähteminen ja vastuullisesti toimiminen aiheuttaa taloudellista epävarmuutta. Tehkäämme siis kaikki, ainakin me HLK:laiset, oma osamme niin hyvin kuin mahdollista pysäyttääksemme tämän epidemian leviäminen.
 
Jos pääsiäinen viime keväänä oli tennispallon keltainen, niin tehdään tästä joulusta HLK:n vihreä ja Wilsonin punainen! Hyvää joulunodotusta ja pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta!

Parhain terveisin,
Juuso Jokinen
Toiminnanjohtaja
Helsingin Lawn-Tennis Klubi ry
HLK Espoo ry