AIKUISVALMENNUS

HLK:n aikuisvalmennuksessa sinulla on mahdollisuus harrastaa tennistä kokeneiden valmentajien johdolla oman tason ja toiveiden mukaan.

Aikuisryhmissä pelaajat jaetaan tasoryhmiin, joissa harjoitellaan 1-3 kertaa viikossa 1-1,5 tuntia kerrallaan. Sopivan tasoisia ryhmiä löytyy niin aloittelijoille, harrastajille kuin kilpailevillekin pelaajille.
Aikuisvalmennuksen kausiohjelma sisältää tekniikka- sekä taktiikkaharjoittelua ja painottuu pelaajien toiveiden mukaiseen ohjelmaan.

Aikuisvalmennuksessa harjoitellaan arki-iltaisin neljän hengen ryhmässä sekä arkiaamuisin ja -päivisin 2-4 hengen ryhmässä. Harjoituspaikkoina toimivat Meilahden liikuntakeskus ja Talin tenniskeskus.

Aikuisvalmennuksen hinta on 26€/h. Maksu koko kaudesta muodostuu tuntien kokonaismäärästä kautta kohden. Tuntien kausikohtainen kokonaismäärä vaihtelee valmennustunnin viikonpäivän ja mahdollisten juhlapyhien ja/tai lomien mukaan.

 

Lisätietoa aikuisvalmennuksesta antaa:

Marko Miettinen
045-866 9777
marko.miettinen@hlk.fi

ILMOITTAUDU AIKUISVALMENNUKSEEN KAUDELLE 2018-2019

Asiakastiedot

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Käytämme asiakastietoja asiakassuhteiden hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. HLK:n jäsen- ja asiakasrekisterin tietosuojaseloste